Onze winkel

Wij hebben voor ieder wat wils!

Enorme collectie fietsen

In onze winkel in Utrecht vind je meer dan 500 verschillende fietsen! Zo hebben we stevige stadsfietsen, allround mountainbikes en prachtige lifestyle fietsen. Voor drukke mama’s hebben we prachtige bakfietsen om de kids in te vervoeren. En voor iedereen die wel een extra steuntje in de rug kan krijgen, hebben we een mooie collectie elektrische fietsen. Daarnaast vind je in onze winkel veilige kinderfietsen (12 t/m 26 inch) en loopfietsen. Voor kinderen die naar school fietsen hebben we leuke transportfietsen waar je een krat op kan zetten voor de schoolspullen. Kom jij ook langs?

Maak een proefrit op ons indoor-fietspad

Als je op zoek bent naar een nieuwe fiets wil je natuurlijk wel een proefritje maken. Zo weet je zeker of de fiets helemaal aan je verwachtingen voldoet. Hoe kun je dit beter doen dan op een écht fietspad? Op ons indoor-fietspad kun je een mooie proefrit maken op een fiets naar keuze. Zo weet jij zeker dat je de perfecte fiets gevonden hebt. Welke vragen je ook hebt over je fiets, ze worden beantwoord door onze productspecialisten fietsen. Je wordt voorzien van persoonlijk advies waar je écht iets aan hebt. Zo ga je naar huis met een fiets die helemaal aan je verwachtingen voldoet. Ook kun je gratis montagehulp krijgen en advies ontvangen over onderhoud en reparatie.

Routebeschrijving en openingstijden

In onze winkel in Utrecht ben je altijd welkom: 7 dagen per week, 365 dagen in het jaar. Klik hier voor de openingstijden. Er is genoeg parkeergelegenheid en je kunt bij ons gratis parkeren. We zijn makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Hier vind je een routebeschrijving naar onze winkel.
Ambachtsweg 2 - 3542DG - Utrecht