Gratis thuisbezorgd

5 dagen per week: voor 17:00 besteld, is de volgende dag in huis

Bij Bigline bestel je jouw fiets makkelijk, snel en veilig. Vandaag besteld betekent morgen je fiets al in huis! Bigline bezorgt je fiets altijd gratis bij je thuis. Op zondag en maandag bezorgen wij geen producten. Voor fietsen heeft Bigline twee verschillende bezorgopties, in doos of afgemonteerd thuisbezorgd. Kies je ervoor de fiets in doos te ontvangen, dan zijn nog niet alle onderdelen van de fiets gemonteerd. Er wordt in dat geval een montagehandleiding meegeleverd om de fiets te kunnen afmonteren.

Ontvang je de fiets liever afgemonteerd door de fietsspecialist?


Naast het leveren in doos is het bij Fietsenline ook mogelijk om de fiets afgemonteerd thuisbezorgd te krijgen. In het winkelmandje kan je kiezen om je fiets te laten afmonteren. Dit is mogelijk bij fietsen van 20 t/m 28 inch. Voor slechts €29,95 leveren wij je nieuwe fiets netjes afgemonteerd bij je thuis! In dat geval zal onze fietsenmaker de volgende handelingen verrichten:

  • Voorwiel monteren
  • Voorspatbord monteren
  • Stuur in elkaar zetten en op de fiets monteren
  • Zadel en zadelbuis in elkaar zetten en op de fiets monteren
  • Remmen en eventuele versnelling afstellen
  • Trappers op de fiets monteren
  • De volledige fiets technisch nalopen, zoals kettingspanning, banden, lopen de wielen soepel, etc
  • De fiets inspuiten en invetten met roestwerende middelen om alle onderdelen van de fiets goed te beschermen
  • De fiets inpakken in een nieuwe grotere doos om beschadiging te voorkomen tijdens het transport

Afgemonteerde fietsen worden i.v.m. de grootte door Hoek TransMission verstuurd. Houd er rekening mee dat bij een afgemonteerde fiets de levertijd 1-2 werkdagen is.

Wat moet ik zelf doen?

Het enige wat je nog moet doen, is het stuur van de fiets recht zetten. Bovendien kan een voordrager in verband met het transport helaas niet worden gemonteerd, hiervoor is een montagehandleiding meegeleverd. Bij fietsen waar een voordrager op zit wordt het lampje ook niet door de fietsenmaker gemonteerd omdat het lampje op de voordrager dient te worden bevestigd.

Heb je nog vragen over je fiets? Laat het ons weten. We zijn doordeweeks van 09:00 tot 17:00 bereikbaar via de klantenservice.

Bestel voor 17.00 uur op:Eerste bezorging op:Bezorgkosten:
Maandag Dinsdag Gratis
Dinsdag Woensdag Gratis
Woensdag Donderdag Gratis
Donderdag Vrijdag Gratis
Vrijdag Zaterdag Gratis
Zaterdag Maandag Gratis
Zondag Maandag Gratis

Uiteraard doen we er alles aan om je fiets op tijd bij je te bezorgen. Het kan in een enkel geval mogelijk zijn dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Bekijk ons assortiment