Winkel

In onze winkel in Utrecht vind je meer dan 500 verschillende fietsen! Je vindt in onze winkel de mooiste fietsen voor dames, heren en kinderen. Zo hebben stevige stadsfietsen, allround mountainbikes en prachtige lifestyle fietsen. Voor drukke mama’s hebben we prachtige bakfietsen om de kids in te vervoeren. En voor iedereen die wel een extra steuntje in de rug kan krijgen, hebben we een mooie collectie elektrische fietsen. Daarnaast vind je in onze winkel veilige kinderfietsen (12 t/m 26 inch) en loopfietsen. Zo hebben we sportieve bikes voor stoere jongens die lekker willen crossen. Voor echte dametjes hebben we vrolijke meisjesfietsen met toeters en bellen. Voor kinderen die naar school fietsen hebben we leuke transportfietsen waar je een krat op kan zetten voor de schoolspullen. Voor ieder wat wils! Kom jij ook langs?

Maak een proefrit op ons indoor-fietspad

Als je op zoek bent naar een nieuwe fiets wil je natuurlijk wel een proefritje maken. Zo weet je zeker of de fiets helemaal aan je verwachtingen voldoet. Hoe kun je dit beter doen dan op een écht fietspad? Op onze enige echte indoor-fietspad kun je een mooie proefrit maken op een fiets naar keuze. Zo weet jij zeker dat je de perfecte fiets gevonden hebt. Terwijl jij een rondje maakt op je fiets kan je kleine zijn of haar eigen kinderfiets of loopfiets uittesten.

Altijd met de perfecte fiets naar huis

Wil ik een fiets met of zonder versnellingen? En hoeveel versnellingen? Welke maat fiets moet ik eigenlijk nemen voor mijn kind? Welke vragen je ook hebt over je fiets, ze worden beantwoord door onze productspecialisten fietsen. Je wordt voorzien van persoonlijk advies waar je écht iets aan hebt. Zo maak je de juiste keuze en ga je naar huis met een fiets die helemaal aan je verwachtingen voldoet. Ook kun je gratis montagehulp krijgen en advies ontvangen over onderhoud en reparatie.

“Wie zijn toch die mensen van Bigline?”

We stellen ons graag even voor